Beveiligingscamera Specialist in Twente

In een wereld waar veiligheid een steeds grotere prioriteit wordt, is het essentieel om vooruit te kijken naar geavanceerde oplossingen die onze huizen, bedrijven en gemeenschappen beschermen. Bij voxaro, begrijpen we deze behoefte aan veiligheid en streven we ernaar om uw gemoedsrust te waarborgen door middel van innovatieve camerabeveiligingsmontage.

  1. Deskundigheid: Ons team van ervaren professionals brengt een schat aan expertise mee naar elke installatie. Van het ontwerpen van het meest effectieve beveiligingssysteem voor uw ruimte tot de perfecte plaatsing van elke camera, wij staan garant voor vakmanschap van topniveau.
  2. Maatwerkoplossingen: Elk project is uniek, en daarom geloven wij in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Ook kijken we samen of de Wifi Verbinding Sterk genoeg is om te bepalen of er Wifi Boosters nodig zijn.
  1. Geavanceerde Technologie: Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingstechnologie. Van high-definition camera’s tot geavanceerde bewegingsdetectie en toegangscontrolesystemen, wij gebruiken alleen de meest geavanceerde en betrouwbare apparatuur om ervoor te zorgen dat uw eigendommen optimaal worden beschermd.
  2. 1,2,3,4 Camera’s het is allemaal mogelijk! Je krijgt een eenvoudig overzichtje te zien in de App, waar per Camera beeld en Audio te beluisteren valt. Het terugkijken van de beelden zal ook via de App verlopen (geen abonnementskosten)

Wij bieden onze Geavenceerde Beveiligingscamera’s tegen een zeer betaalbare Prijs

  • Camera 360 Draaibaar €159,95
  • Micro SD Kaart 64gb (Opslag van de Beelden) €12,50
  • installatiekosten zijn afhankelijk van hoeveel camera’s gemonteerd moeten worden + of er Verlengkabels nog zijn mits er geen Stopcontact in de Buurt aanwezig is
Camerabeveiliging Kopen / Aanschaffen?

Bij Voxaro begrijpen we dat beveiliging meer is dan alleen maar het plaatsen van camera’s. Het gaat om gemoedsrust, gecreëerd door het vertrouwen dat uw eigendommen en dierbaren veilig zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met onze camerabeveiligingsmontage kunt u met een gerust hart vooruitkijken naar een veiligere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw beveiligingsbehoeften kunnen vervullen en een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die past bij uw unieke situatie. Met Voxaro bent u altijd een stap voor op potentiële bedreigingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Veiligheid begint hier.